Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
TaskCentre Functionaliteiten
De functionele bouwstenen van Orbis TaskCentre® zijn de Tools.
Tools worden gebruikt om de verschillende stappen (Steps) binnen een Taak te definiëren. Het zijn de functionele bouwstenen welke communiceren met gangbare technologieën, systemen en applicaties. Door deze bouwstenen op de juiste manier aan elkaar te koppelen en met elkaar te verbinden kunt u vrijwel ieder bedrijfsproces automatiseren. De Tools kunnen worden ingedeeld in een zevental groepen: Event, Input, Format, Output, Execute, General en Technical Partner Tools.
Lees alles over onze producten, oplossingen en tools in onze interactieve productbrochure.
Merge MS Word Document
De Merge MS Word Document Tool wordt gebruikt om volledig automatisch één of meerdere documenten te genereren in een standaard MS Word formaat. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van merge-velden. Voor deze Tool zijn geen globale instellingen nodig.

MS Word documenten of templates, welke voorzien zijn van merge-velden, worden in deze Tool geïmporteerd. Deze merge-velden worden volledig automatisch herkend en gepresenteerd in een tabel. Ieder merge-veld kan vervolgens gekoppeld worden aan een TaskCentre® variabele, formule of kolom uit een recordset van de Input Tools. De mail-merge data source uit MS Word kan eveneens geïmporteerd worden in de database van TaskCentre®. Hierdoor kan deze Tool gebruik maken van "mixed mapping mode", waardoor de data van TaskCentre® gecombineerd kan worden met de data source van het document. Deze documenten worden vervolgens doorgegeven aan de diverse Output Tools.
Meer informatie over deze Tool?
Meer informatie over Orbis TaskCentre® of onze standaard producten?
LinkedIn Vimeo YouTube