Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
TaskCentre Functionaliteiten
De functionele bouwstenen van Orbis TaskCentre® zijn de Tools.
Tools worden gebruikt om de verschillende stappen (Steps) binnen een Taak te definiëren. Het zijn de functionele bouwstenen welke communiceren met gangbare technologieën, systemen en applicaties. Door deze bouwstenen op de juiste manier aan elkaar te koppelen en met elkaar te verbinden kunt u vrijwel ieder bedrijfsproces automatiseren. De Tools kunnen worden ingedeeld in een zevental groepen: Event, Input, Format, Output, Execute, General en Technical Partner Tools.
Lees alles over onze producten, oplossingen en tools in onze interactieve productbrochure.
Run Program
De Run Program Tool wordt gebruikt om zelf eindigende 'shell' programma's op te starten waaronder .EXE en .BAT bestanden of ieder willekeurig ander programma dat vergelijkbaar is met een 'shell' programma. Dit kunnen bestaande programma's zijn, maar ook programma's die speciaal ontwikkeld zijn om een integratie tot stand te brengen tussen verschillende systemen of applicaties.

Naast de flexibiliteit om een programma te schrijven dat voorziet in de gewenste oplossing kan het gedrag van dit programma ook gecontroleerd worden tijdens de 'run time'. Dit is mogelijk omdat deze Tool statische of dynamische command-line parameters doorgeeft aan het programma dat gestart wordt. Ieder programma kan één of meerdere malen gestart worden, afhankelijk van de manier waarop deze Tool geconfigureerd is.
Meer informatie over deze Tool?
Meer informatie over Orbis TaskCentre® of onze standaard producten?
LinkedIn Vimeo YouTube