Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
TaskCentre Functionaliteiten
De functionele bouwstenen van Orbis TaskCentre® zijn de Tools.
Tools worden gebruikt om de verschillende stappen (Steps) binnen een Taak te definiëren. Het zijn de functionele bouwstenen welke communiceren met gangbare technologieën, systemen en applicaties. Door deze bouwstenen op de juiste manier aan elkaar te koppelen en met elkaar te verbinden kunt u vrijwel ieder bedrijfsproces automatiseren. De Tools kunnen worden ingedeeld in een zevental groepen: Event, Input, Format, Output, Execute, General en Technical Partner Tools.
Lees alles over onze producten, oplossingen en tools in onze interactieve productbrochure.
Oracle Trigger Tool
De Oracle Trigger Tool wordt gebruikt om een "Step" binnen een Taak te definiëren die gebruik maakt van de Oracle trigger functionaliteit. Wanneer een bepaalde actie wordt uitgevoerd, zoals het toevoegen, wijzigen of verwijderen van een record, zal de Trigger de Taak starten. 

Het definiëren van een Trigger is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bepaal de condities via een dialoog box en het hele script wordt volledig automatisch voor u gegenereerd. Door gebruik te maken van de Oracle Trigger Tool, in combinatie met TaskCentre's® andere Tools, bent u in staat om zonder enige moeite krachtige automatische bedrijfsprocessen te definiëren die volledig voldoen aan de behoeftes van uw organisatie.
Meer informatie over deze Tool?
Meer informatie over Orbis TaskCentre® of onze standaard producten?
LinkedIn Vimeo YouTube