Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Orbis blog & klantverhalen
De inzet van Orbis producten heeft al vele bedrijven geholpen in het volledig automatiseren van bedrijfsprocessen. Hieronder vindt diverse verhalen over de succesvolle inzet van onze producten.
Robotic Process Management - uitgelegd in het 'normaal' Nederlands
Process Management (RPA) is een modern begrip in de wereld van bedrijfsprocessen. Voor velen is dit begrip zelfs zo nieuw dat er nog onduidelijkheid is over wat het is, wat het kan en waar het kan worden ingezet? In dit artikel leggen we het begrip op tafel zodat het voor iedereen te begrijpen is.
BPA, RPA en BPM? Wat betekenen ze en wat zijn de verschillen?
Business Process Automation (BPA), Robotic Process Automation (RPA) en Business Process Management (BPM) zijn veelgebruikte termen wanneer het aankomt op het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. In dit artikel vertellen we wat elk van deze proces-software kan en doet. Daarbij geven we je voorbeelden, de verschillen en hoe deze ingezet kunnen worden door organisaties om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.
Tikkie API’s en hoe deze de gebruiksvriendelijkheid van B2B en B2C bedrijven verandert
Klanten hechten tegenwoordig steeds meer waarde aan klantenservice en een easy to use, step by step klantreis. Vertrouwen creëren tijdens het afrekenen is erg belangrijk. Afrekenen is de laatste stap in het bestelproces waarin de meeste klanten afhaken. Met gebruik van de Tikkie API zorg je er voor dat meer klanten de afrekenstap voltooien.
Internetbandieten troggelen dik €20 miljoen af van de Pathé
"Phishingmails herken je toch uit duizenden?"Nou, nee dat valt vies tegen. Dagelijks gaan er zo'n 50.000 phishing mails uit naar Nederlandse bedrijven. Ondanks dat iedereen denkt slimmer te zijn dan deze mails, zijn de jaarlijkse kosten over 2018 opgelopen tot €1,2 miljard!
Orbis biedt oplossing voor e-mailstress op het werk
Volgens onderzoek besteden Nederlandse werknemers 30 procent van hun werktijd aan het lezen en sturen van e-mails en kunnen 2,1 miljoen mensen de dagelijkse stroom aan mails en berichten niet meer aan. Orbis Software Benelux heeft hiervoor een oplossing bedacht. Het nieuwe systeem Mail Suite kan de bestede tijd aan e-mailverkeer halveren.
Het automatiseren van real-time status notificaties
Anno 2018 wordt van bedrijven verwacht dat ze online hun producten beschikbaar stellen. Middels eCommerce oplossingen kan zo aan de steeds groeiende vraag uit de markt van online shoppen voldaan worden. Deze oplossingen zorgen er tevens voor dat een organisatie concurrerend kan blijven in de markt van kleine en grote spelers. In deze blog leest hoe u klantrelaties en productiviteit kunt verbeteren middels real-time notificaties.
De voordelen van eCommerce integratie
Wat zijn de voordelen van eCommerce integratie? In deze blog beschrijven we de huidige problemen en hoe deze op te lossen zijn met het volledig automatiseren van eCommerce processen.
4 Manieren om uw bedrijfsprocessen te automatiseren
We noemen in deze blog de vier belangrijkste manieren om bedrijfsprocessen te automatiseren en uw medewerkers van tools te voorzien waarmee u en zij aan de steeds toenemende vraag aan informatieverstrekking kunnen blijven voldoen - 24/7, 365 dagen per jaar.
Waarom iedereen aan de e-factuur moet
Het handmatig verwerken van facturen kost bedrijven jaarlijks veel geld. Om e-factureren te stimuleren en op de kaart te zetten heeft o.a. de Rijksoverheid besloten versneld op e-factureren over te gaan. Door deze documenten in UBL-formaat op te maken zijn deze uniform. Iedere applicatie die gebruik maakt van UBL weet dus precies hoe met deze bestanden om te gaan. Digitaal factureren biedt vele voordelen, het grootste is wellicht dat vrijwel geen enkele handmatige handeling meer nodig is voor het verwerken en versturen van facturen. Dit levert een tijdswinst op en drukt daardoor direct personeelskosten.
Het automatisch creëren en verspreiden van belangrijke rapportages
Bedrijfsrapportages spelen een belangrijke rol in het succesvol ontwikkelen en managen van een organisatie. Het consistent en automatisch genereren van rapportages draagt bij dat bedrijfsprestaties continu gemonitord, geanalyseerd en verbeterd kunnen worden. Rapportages kunnen heel eenvoudig en automatisch middels Crystal Reports of Microsoft SQL Server Reporting Services gegenereerd worden en vervolgens per e-mail of FTP verzonden worden of bijvoorbeeld direct in een CRM-systeem geüpload worden.
De integratie van koeriersdiensten met ERP-systemen
Het naadloos integreren van koeriersdiensten met ERP-systemen, betekent tevens het automatisch synchroniseren van informatie tussen de interne bedrijfssystemen en de gewenste koeriersdienst. Dit resulteert direct een tijds- en kostenbesparing en vermeid het herhaaldelijk handmatig invoeren van dezelfde gegevens in verschillende systemen. Dit alles verminderd de verzendtijd aanzienlijk.
De integratie van WooCommerce
met boekhoud- CRM- en ERP-systemen
WooCommerce, dat bedrijven en ontwikkelaars een gratis en eenvoudige mogelijkheid biedt om een online webwinkel te ontwikkelen, is uitgegroeid tot een van de meest gedownloade WordPress plugins. Het automatiseren van het gehele bestelproces zorgt, in tegenstelling tot het louter en alleen synchroniseren van orders, er ook voor dat het voor gebruikers niet meer nodig is om gegevens uit WooCommerce te halen en die informatie in bestaande systemen opnieuw in te voeren. Dit bespaart niet alleen tijd en geld maar roeit ook datafouten uit.
Verlaag kosten & verbeter e-mail
marketing campagnes dmv automatisering
TaskCentre kan organisaties helpen door het automatiseren en beheren van e-mail marketing campagnes in oplossingen als MailChimp, dotmailer en HubSpot. Zo kan TaskCentre automatisch campagnes aanmaken en versturen en eventuele uitschrijvingen verwerken in een CRM-/ERP-pakket. E-mail marketing processen kunnen volgens de eigen Business Rules volledig automatisch draaien. Het automatisch uitdraaien van rapportages of verifiëren van e-mailadressen behoort ook tot de mogelijkheden.
eBay integratie: Hoe uw eCommerce activiteiten een boost te geven
De opkomst van Codeless Business Process Automation en integratie software heeft eBay integratie weer toegankelijk gemaakt. Retailers hoeven systeem-integratie niet langer te zien als een uitdaging, sterker nog, wij van Orbis Software durven te beweren dat het nog nooit zo eenvoudig is geweest om systemen met elkaar te laten communiceren.
Hoe kan je een webdesign bureau laten groeien door klanten integratieoplossingen met bedrijfssystemen aan te bieden?
Het moderne webdesign bureau van tegenwoordig bevindt zich in het epicentrum van de bedrijfsstrategie van een klant. Eisenpakketten voor websites zijn vaak net zo gecompliceerd als ERP- of CRM-specificaties en website gebruikers hebben alsmaar hogere verwachtingen.
TaskCentre automatiseert aanvraagprocessen voor bedrijfsadviseurs
Expense Reduction Analysts (ERA), een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde inkoop adviseurs, gebruikt TaskCentre om het e-mail systeem te koppelen aan het CRM systeem en om het aanvraag proces te automatiseren.
Ontdek de vele manieren om magazijn-activiteiten te verbeteren
Door het beheer van magazijn activiteiten door middel van procesautomatisering en applicatie-integratie te optimaliseren, kunnen bedrijven een concurrentievoordeel verschaffen. Een succesvolle optimalisatie vermindert namelijk operationele kosten, verbetert de productiviteit van medewerkers en verhoogt de nauwkeurigheid van kritieke informatie.
Nottingham Forest Football Club verbeterd Retail Operations door de integratie van Magento, MS Dynamics NAV en Orbis TaskCentre
TaskCentre integreert Magento, Microsoft Dynamics NAV en DPD, resulterende in verbetering van klantenservice en stevige kostenreductie voor Nottingham Forest Football Club.
Advanced Business Alerts & Orbis TaskCentre
Vandaag de dag moet een organisatie snel en accuraat kunnen reageren op bepaalde gebeurtenissen. Dit vereist een snelle melding, vaak al voor of tijdens de feitelijke gebeurtenis. Hierdoor is het mogelijk om goed voorbereide beslissingen te nemen, gebaseerd op 'critical data events'.
Document Automation & Orbis TaskCentre
TaskCentre Document Automation biedt tools die organisaties in staat stellen te connecteren met bestaande applicaties om zodoende automatisch documenten te creëren en deze automatisch te distribueren naar de verschillende zakenpartners.
De EDI wereld van Bugaboo, ondersteund door Orbis TaskCentre
Dat Bugaboo meer is dan alleen een kinderwagen, blijkt wel uit het verhaal van Rob van Dijk, IT Manager bij Bugaboo International BV. Bugaboo integreert Exact, EDI, Store4U, Order4U en Orbis TaskCentre voor het stroomlijnen van al hun logistieke processen over de hele wereld.
Integreer Microsoft Dynamics NAV met uw andere systemen
Orbis TaskCentre integreert Microsoft Dynamics NAV moeiteloos met andere systemen en databases. Door het integreren van Microsoft Dynamics NAV met andere bedrijfsapplicaties kunt u niet alleen veel kosten besparen maar ook de productiviteit van uw werknemers verbeteren.
Meer informatie over onze diensten en producten?
LinkedIn Vimeo YouTube