Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Klanten Orbis Software
De BPM oplossingen van Orbis Software ondersteunen al meer dan 5000 klanten over de hele wereld bij het automatiseren van hun bedrijfskritische processen.
Al onze klanten realiseren niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing, maar ook een professionele uitstraling en een betere communicatie met hun klanten en leveranciers.
Om de eindeloze voordelen van Orbis TaskCentre® voor uw organisatie te illustreren kunt u diverse case studies van klanten downloaden.

Download Case Study
Viking
Viking heeft met name in de winter erg veel orders en daarom zochten zij naar een oplossing om hun ERP-systeem Exact met een orderportaal te koppelen, zodat klanten eenvoudig en snel zelf kunnen bestellen op elk gewenst moment. Door de inzet van o.a. Store4U kunnen klanten nu eenvoudig bestellen op elk gewenst moment.
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Store4U | Branche: Groothandel

Download Case Study
Mconomy
"Mconomy gebruikt Orbis Taskcentre om te zorgen voor de communicatie tussen het ERP-systeem SAP Business One en de medewerkers in het magazijn. De magazijnmedewerkers voeren heel veel handelingen uit. Veel van deze handelingen zijn inmiddels geautomatiseerd met behulp van Orbis TaskCentre. Ook bij de goederenontvangst en retourenverwerking in het magazijn zijn veel handelingen geautomatiseerd. Orbis TaskCentre helpt hun om kosten te drukken."
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Portal4U | Branche: Groothandel

Download Case Study
Zevenboom
"Zevenboom is de oplossingen van Orbis Software jaren geleden gaan inzetten. Wat begon met een paar simpele taken met Orbis TaskCentre, is nu enorm uitgebreid. Automatisch debiteurenbeheer met Debman4U werd al snel onderdeel van Zevenboom en later bouwde ze hun professionele webshop met Store4U van Orbis Software. Sinds kort is ook Workflow4U onderdeel van Zevenboom."
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Debman4U - Portal4U - Store4U - Workflow4U | Branche: Groothandel

Download Case Study
Watercompany BV
"Watercompany BV is een serviceorganisatie waarbij de klant centraal staat. Kernwoorden als kwaliteit, service en mvo krijgen echt inhoud door het productaanbod én het hoge serviceniveau en daarbij gaat Watercompany graag een stap verder. Om dit alles te kunnen realiseren maakt Watercompany onder andere gebruik van de software van Orbis Software Benelux BV."
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Portal4U | Branche: Groothandel

Download Case Study
Hype Automatiseringen & Cloudet
"Hype richtte onlangs het label 'Cloudet' op, een nieuw platform waarbinnen tal van verschillende clouddiensten zijn ondergebracht. Met Cloudet exploiteren zij eigen en veilige virtuele datacenters in Nederland. Hype Automatisering & Cloudet maakt al vanaf 2009 gebruik van de software van Orbis Software. In 2011 werd ervoor gekozen om voor een grote klant één van de standaardproducten van Orbis, Portal4U, te integreren."
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Portal4U | Branche: Automatisering

Download Case Study
TANS (OEM-Partner)
"TANS is als een van de weinige automatiseringsorganisaties volledig gespecialiseerd in de logistieke sector. TANS vervaardigt uitsluitend software voor transportondernemingen in diverse deelsegmenten van het wegvervoer. TANS is OEM-partner van Orbis Software en dat is een bewuste keuze. Zij hebben samen met Orbis Software het product TALIX Taskmanager en Portal ontwikkeld door de oplossingen van Orbis Software te integreren binnen hun eigen software."
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Portal4U | Branche: Transport & Logistiek

Download Case Study
Dantuma
"Dantuma is leverancier van medische hulpmiddelen. Zij leveren met name lichaamsgebonden hulpmiddelen aan, zoals orthopedische hulpmiddelen, therapeutisch elastische kousen, diabetes-, wond-, incontinentie- en stomamateriaal. Dantuma zet Orbis Software in voor zowel klantbehoeften als interne behoeften en automatiseert hiermee werkprocessen die voorheen handmatig gedaan werden."
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Crystal Reports | Branche: Groothandel

Download Case Study
Technetix
"Technetix is marktleider op het gebied van breedband kabeltelevisie componenten en is leverancier van 1800 klanten in 67 landen. Met de honderd taken van Orbis Software die Technetix nu in gebruik heeft, kunnen veel werkprocessen geautomatiseerd worden. Met veel van deze taken, die door de Technetix groep wereldwijd worden gebruikt, worden groep gestructureerde processen gerealiseerd en geïntegreerd met 7 Exact databases."
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Debman4U - Portal4U | Branche: Groothandel

Download Case Study
King Business Software
"King Business Software helpt ondernemers al 35 jaar bij het op orde brengen van hun administratie en financiële bedrijfsprocessen. De belangrijkste doelstelling is dat de ondernemer ruim inzicht krijgt in zijn/haar onderneming en hierdoor de bedrijfsprocessen kan optimaliseren met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten. Om deze doelstelling makkelijk te kunnen realiseren, is King Software een OEM samenwerking met Orbis Software aangegaan. King Software verkoopt TaskCentre onder hun eigen label , prijs- en licentiemodel"
Gebruikte software: Orbis TaskCentre | Branche: Financieel

Download Case Study
Innotec
"Door het gebruik van Orbis TaskCentre hebben onze interne medewerkers steeds meer controle over de werkprocessen. Zo wordt er bijvoorbeeld naar alle vertegenwoordigers een overzicht van de openstaande posten van hun klanten gestuurd, zodat ze voor een bezoek weten wat de situatie is. Ook relatiegegevens die worden ingevoerd binnen Exact worden automatisch in de juiste opmaak geplaatst door Orbis TaskCentre."
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Debman4U - Ship4U | Branche: Productie - Groothandel

Download Case Study
Vila Etiketten
"Door de complexiteit en verscheidenheid van de productiesystemen en drukprocessen is het onmogelijk om alle processen tussen Etiket Nederland en Vila Etiketten samen te voegen. Daarentegen is juist de informatie-uitwisseling tussen beide bedrijven wel belangrijk. Orbis TaskCentre zorgt er dus niet alleen voor dat alle informatiestromen op een correcte manier beschikbaar zijn, maar juist ook dat bepaalde stromen gescheiden van elkaar blijven.
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Debman4U | Branche: Productie

Download Case Study
Bugaboo
"We gebruiken Orbis TaskCentre voor heel veel zware logistieke processen, vertelt Rob van Dijk, IT Manager bij Bugaboo International BV. Orbis TaskCentre werkt op 5 servers en we hebben honderden taken binnen Orbis TaskCentre gedefinieerd. Een proces dat hij nader toelicht is het EDI verkeer. We hebben een nauw contact met onze externe warehouses over de hele wereld."
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Scan4U - Store4U | Branche: Productie - Groothandel

Download Case Study
Doornbos
"Door het inzetten van Orbis TaskCentre kunnen wij nu op een eenvoudige manier aan elke opdracht een machine en een chauffeur koppelen. Op het moment dat de chauffeur gekoppeld wordt aan een opdracht dan is de rit gepland en ontvangt de chauffeur meteen op zijn PDA in de auto alle gegevens. We hebben nu een volledig inzicht in de lopende transporten."
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Debman4U | Branche: Verhuur

Download Case Study
Espeq
"De grootste uitdaging voor Espeq was het met Orbis TaskCentre volledig automatiseren van de afhandeling van de urenregistratie. De scholieren registreren zelf hun gewerkte uren in de PSA module van Exact. Door het ontbreken van de diverse controles diende voorheen ruim 10% van de gefactureerde uren te worden gecrediteerd. Dankzij de inzet van Orbis TaskCentre is dit nu nihil. Dagelijks worden de geboekte uren door Orbis TaskCentre verzameld en gesorteerd."
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Portal4U | Branche: Opleidingen

Download Case Study
MiNiGRiP
Op de achtergrond bewaakt Orbis TaskCentre of bij de invoer van nieuwe artikelen alle benodigde velden juist en volledig ingevuld zijn, maar ook de marges worden door Orbis TaskCentre bewaakt. "Als ik op de implementatie van Orbis TaskCentre terugkijk kan ik een aantal verbeteringen constateren," vertelt Maryam: "Onze servicegraad is toegenomen, de interne en externe informatievoorziening is sterk verbeterd, als organisatie kunnen we veel meer werk verzetten met hetzelfde aantal medewerkers en tenslotte hebben we door de inzet van Orbis TaskCentre veel tijd en geld bespaard.
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Ship4U | Branche: Productie

Download Case Study
Nieuwkoop
"Orbis TaskCentre is voor ons een strategisch product dat precies aansluit bij onze wensen", aldus Danny Gerritsen, directeur bij Nieuwkoop Europe BV. "Door de explosieve groei van onze organisatie is het heel belangrijk dat onze (vaak complexe) processen niet stagneren. Dit doe je niet alleen door bekwame mensen aan te trekken maar ook door deze processen kritisch te bewaken. Orbis TaskCentre is voor ons dan ook een onmisbaar product. Met Orbis TaskCentre ben je 'in control' en dat geeft een goed gevoel".
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Store4U | Branche: Groothandel

Download Case Study
TCK Sports Group
De TCK Sports Group gebruikt Orbis TaskCentre, Ship4U verzendlabels, Scan4U orderpicking, DebMan4U debiteurenbeheer en de Exact Integration Tools van Orbis Software Benelux. "Integratie is voor ons van groot belang om tegemoet te komen aan de toenemende snelheid van operationele processen", stelt Dirk. Al een tijd wordt Orbis TaskCentre ingezet om maatwerk EDI berichten van en naar klanten op een snelle, veilige en vooral automatische manier te verwerken. Dirk gebruikt hiervoor onder andere de 'Flat File Import' tool van Orbis TaskCentre.
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Debman4U - Ship4U - Scan4U | Branche: Sport - Logistiek

Download Case Study
Clou
"Gedurende het afgelopen jaar hebben we Orbis TaskCentre ingezet om de informatie in onze systemen toegankelijk te maken", aldus Math Meertens. "Het Sales dashboard dat door Orbis TaskCentre gegenereerd wordt geeft onze vertegenwoordigers alle middelen die zij nodig hebben om met een hoge mate van zelfstandigheid te kunnen functioneren. "Ik stel nu nog maar één eis aan onze sales medewerkers en deze is even helder als het dashboard: de omzetdoelstellingen dienen gerealiseerd te worden"
Gebruikte software: Orbis TaskCentre - Debman4U | Branche: Productie
Engelstalige Case Studies
Hieronder vindt u diverse Engelstalige case studies terug.
LinkedIn Vimeo YouTube