Crystal Report taken geven een error en wanneer men de Crystal Report stap probeert te openen krijgt met de melding 'Invalid TLV Record'.

Categorieën

Vragen?

Heb je een vraag voor onze supportafdeling? Ga dan naar onze portal en stel ze gerust!

Door de installatie van (of een update van) Exact worden twee DLL's van Crystal Reports overschreven. Omdat BPA Platform gebruik maakt van deze dll's om rapporten te genereren, wordt vervolgens een foutmelding 'Invalid TLV record' getoond wanneer de Crystal Reports stap in de taak wordt geopend. Door deze DLL's opnieuw te registreren wordt dit probleem verholpen.

Registeren van de volgende CR Dll's:

• C:\Program Files\Common Files\Business Objects\3.0\bin\craxdrt.dll
  • C:\Program Files\Common Files\Business Objects\3.0\bin\craxddrt.dll

Het kan zijn dat niet allebei de crystal reports dll's bestaan of dat deze in een andere map staan (bijvoorbeeld C:\program files (x86)\Common Files\Business Objects\3.5\bin). Bovendien is het belangrijk dat het registreren van de DLL's met administrator rechten uitgevoerd wordt.
Je kunt anders de onderstaande foutmelding krijgen:
The module "craxddrt.dll" was loaded but the call to DllRegisterServer failed with error code 0x80004005

Registratiecommando's.

Voer deze uit in in het Run scherm. Vervang hierbij het pad van de DLL's naar het correcte pad. (Windows knop + R)
regsvr32 "C:\Program Files\Common Files\Business Objects\3.0\bin\craxdrt.dll"
regsvr32 "C:\Program Files\Common Files\Business Objects\3.0\bin\craxddrt.dll"