Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
WooCommerce integratie
Dé krachtige integratie met WooCommerce
WooCommerce is een online webshop plugin voor het open-source systeem WordPress. Inmiddels is WooCommerce uitgegroeid tot een enorme community en mag het zich als één van de meest populaire webshops wereldwijd noemen.

Hoe kunnen we nu gegevensstromen van en naar WooCommerce volledig automatisch laten plaatsvinden? Het eenvoudig drag&drop principe in Orbis TaskCentre geeft bedrijven gebruik makende van WooCommerce direct de mogelijkheid om internet systemen volledig te integreren met WooCommerce. Door gebruik te maken van WebServices en de WooCommerce API zijn o.a. de volgende integratiemogelijkheden te behalen:

  • Het automatisch ophalen van WooCommerce orders in CRM-, ERP- of andere applicaties.
  • Het automatisch updaten van een WooCommerce webshop met nieuwe producten en prijzen vanuit een CRM-applicatie.
  • Het continu monitoren van voorraadniveaus en deze bijwerken in de WooCommerce webshop. Mochten voorraden stagneren kan TaskCentre automatisch alerts (per e-mail of sms) versturen.
  • Volledig automatisch synchroniseren van gegevens tussen WooCommerce en CRM- of ERP-toepassingen.

De integratie van WooCommerce met boekhoudkundige- of ERP-systemen is een hele uitdaging voor vele organisaties en resulteert vaak in dure maatwerkoplossingen. TaskCentre biedt hierin de oplossing. Van eenvoudige alerts tot complexe synchronisaties... TaskCentre integreert vrijwel iedere applicatie (SAP Business One, Exact, Unit4 Multivers, Visma.net, MailChimp, Exchange, Microsoft Dynamics NAV, etc.) heel eenvoudig met WooCommerce. Dat biedt o.a. de volgende voordelen:

  • Een directe verbetering van datastromen van en naar WooCommerce.
  • De juistheid en correctheid van gegevens in WooCommerce door het vermijden van handmatige handelingen.
  • Een oplossing voor duur maatwerk. Door de vele Tools binnen TaskCentre kunnen we aan vrijwel iedere automatiseringswens voldoen.
  • Het automatisch aanmaken en verspreiden van voorraad of verkooprapportages.
  • Het automatisch aanbieden van orders aan een gewenste koeriersdienst.
  • Een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing.
Gerelateerde artikelen
De integratie van WooCommerce met boekhoud- CRM- en ERP-systemen
WooCommerce, dat bedrijven en ontwikkelaars een gratis en eenvoudige mogelijkheid biedt om een online webwinkel te ontwikkelen, is uitgegroeid tot een van de meest gedownloade WordPress plugins. Het automatiseren van het gehele bestelproces zorgt, in tegenstelling tot het louter en alleen synchroniseren van orders, er ook voor dat het voor gebruikers niet meer nodig is om gegevens uit WooCommerce te halen en die informatie in bestaande systemen opnieuw in te voeren. Dit bespaart niet alleen tijd en geld maar roeit ook datafouten uit.
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube